Bedrijfsprofiel

Boomkwekerij van der Steen bestaat sinds 1991. Wij kweken en verhandelen een groot assortiment leibomen/dakbomen/bolbomen/beukenhaag/haagbeuk en verder alles wat met tuin en landschapsbeplanting te maken heeft.In deze webshop vindt u een groot gedeelte van assortiment van beukenhaag tot grote boom en alles wat daar tussen zit.Onze verkoopruimte bestaat uit 10.000m2 bomen en planten.Wij hebben zowel bomen/planten uit de volle grond(vanaf medio oktober tot medio apri)als potgeteeld d.w.z deze kunnen de gehele zomer geplant worden.Doordat wij veel zelf kweken kunnen wij  een kwaliteitsprodukt tegen redelijke prijzen leveren.Onze afnemers zijn oa Hoveniers,tuincentra.tuinarchitekten,handelaren en particulieren.

 

Ook hebben veel mensen ons al gevonden als het gaat om het leveren van de complete tuinbeplanting van vaste plant tot grote boom.Bezorgen op lokatie is voor ons geen probleem.

 

Vrijdags en zaterdag hebben wij particuliere verkoop op het adres OUDE BROEKDIJK 9A 4041AR in Kesteren van 9.00uur tot 16.30uur.Kunt u deze dag niet,dan graag even een belletje om een afspraak te maken.